Zvonuri

Respawn lucrează la un nou joc în universul Titanfall, dar nu este Titanfall 3

După anularea shooter-ului Star Wars al studioului, acum se pretinde că dezvoltă și un nou joc plasat în universul Titanfall.

Pe fondul concedierilor în masă recente ale EA, a fost confirmat că FPS-ul Star Wars cu un jucător de la Respawn Entertainment a fost anulat. Lucrările continuă, desigur, la Apex Legends și Star Wars Jedi și, potrivit jurnalistului Jeff Grubb, un nou joc plasat în universul Titanfall este, de asemenea, în fazele incipiente ale producției.

Vorbind recent la podcastul Giant Bomb Game Mess Mornings, Grubb a susținut că o echipă mică de la Respawn Entertainment creează în prezent prototipul unui nou joc plasat în universul Titanfall, condus de Steve Fukuda, care a regizat Titanfall și Titanfall 2. Totuși, potrivit lui Grubb, acest jocul nu va fi Titanfall 3, iar ce va fi exact nu este clar momentan.

„Acest joc, din câte am înțeles, este un joc Titanfall”, a spus Grubb. „Este în universul Titanfall. Dar toți cei cu care vorbesc continuă să spună, ei bine, nu este, nu-ți trece în minte că este Titanfall 3 – ca un joc cu multiplayer online și campanie pentru un singur jucător. Eu sunt ca, ei bine, așteaptă, atunci ce este acest joc? Încă nu știu.”

Un nou joc Titanfall este ceva ce fanii seriei sperau să vadă de ani de zile în acest moment, dar unul nu a reușit să se materializeze. Anul trecut, a fost raportat că EA și Respawn au anulat Titanfall Legends neanunțat, un joc pentru un singur jucător care ar folosi mecanica Apex Legends.

Între timp, în iunie anul trecut, s-a constatat că Titanfall 3 a fost în dezvoltare timp de aproape un an după lansarea lui Titanfall 2, înainte de a fi abandonat.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *