Știri

Respawn lucrează la un joc Mandalorian

Potrivit unui nou raport, Respawn Entertainment, cunoscut pentru succesele sale precum Apex Legends și seria Star Wars Jedi: Fallen Order, este în prezent angajat în dezvoltarea unui nou joc Star Wars la persoana întâi. Conform informațiilor furnizate de Insider-Gaming, acest joc urmează să plaseze jucătorii în pielea unui vânător de recompense mandalorian și se va desfășura în timpul apogeului Imperiului Galactic.

Jocul promite o experiență de joc rapidă și dinamică, recompensând jucătorii pentru stilul lor de joc. Se spune că sănătatea se va regenera mai rapid după fiecare ucis, încurajând astfel acțiunile strălucitoare și eficiente. Printre dotările personajului se numără un cârlig, rachetă pentru încheietura mâinii și un vizor care poate eticheta inamicii.

În ciuda așteptărilor anterioare, jocul pare să fie o experiență mai liniară decât una open-world, cu acțiunea desfășurându-se pe o varietate de planete diferite din universul Star Wars. Deși nu s-a făcut nicio mențiune despre modul multiplayer, se pare că jocul se concentrează pe oferirea unei experiențe captivante într-o campanie solo.

Raportul nu oferă detalii precise cu privire la data de lansare, însă se estimează că jocul se află încă la cel puțin un sau doi ani distanță de momentul lansării oficiale.

Această dezvăluire vine ca o nouă adiție la lista impresionantă de jocuri Star Wars aflate în dezvoltare, printre care se numără și Star Wars: Outlaws de la Ubisoft, Star Wars: Eclipse de la Quantic Dream și Star Wars: Hunters de la Zynga. De asemenea, există și informații despre un nou joc Star Wars la care lucrează Amy Hennig.

Cu toate acestea, fanii seriei The Mandalorian ar trebui să fie la curent cu faptul că, în timp ce Lucasfilm nu a anunțat încă un nou sezon al serialului, un film intitulat The Mandalorian & Grogu este programat să fie lansat în 2026.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *