Știri

Respawn compensează problemele cu conturile în Apex Legends prin pachete gratuite pentru toți jucătorii

După recenta resetare a conturilor din 2 aprilie care a afectat comunitatea jucătorilor Apex Legends, Respawn Entertainment a decis să ofere compensații sub formă de pachete Apex gratuite pentru toți jucătorii, indiferent dacă au fost sau nu afectați de probleme.

Anunțul a fost făcut astăzi printr-o postare în care Respawn a mulțumit comunității pentru răbdarea de-a lungul procesului de remediere a problemelor. Conectarea la Apex până la ora 12:00 CT pe 24 aprilie va aduce automat opt pachete Apex gratuite, ca o formă de compensație pentru inconvenientele cauzate de resetarea conturilor.

Resetarea conturilor din 2 aprilie a afectat o mare parte din comunitatea jucătorilor, cauzând pierderea moștenirilor, a insignei și a progresului. Chiar dacă unele dintre aceste probleme au fost rezolvate rapid, altele, cum ar fi problema insignei clasate, au necesitat mai mult timp pentru a fi remediate, fiind rezolvate abia într-un patch ulterior din 8 aprilie.

În plus, au existat și alte lupte recente în ceea ce privește Apex Legends, cum ar fi restricțiile de partid reimplementate în lista de redare clasată pentru a preveni sabotarea lobby-urilor de către potențiali trișori. Cu toate acestea, Respawn speră că majoritatea problemelor recente au fost rezolvate și că jucătorii se pot bucura din nou de experiența Apex Legends.

Chiar dacă aceste pachete Apex gratuite nu vor elimina complet sentimentul negativ din jurul jocului, acestea reprezintă totuși un gest apreciat din partea Respawn în încercarea lor de a repara relația cu comunitatea jucătorilor. Indiferent dacă sunteți un jucător înrăit sau doar vreți să vă bucurați de câteva recompense gratuite, merită să vă conectați pentru a revendica aceste pachete Apex.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *