Lansări Trailere

Resident Evil Village disponibil pe iPhone 15 Pro și iPad cu grafică uimitoare

Resident Evil™ Village, unul dintre cele mai așteptate titluri din seria de supraviețuire horror, este acum disponibil pe iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max și toate iPad-urile cu cip M1 sau ulterioare. Acest joc premiat aduce o experiență înfricoșătoare în palmă, oferind jucătorilor șansa de a explora un sat european plin de orori. De asemenea, a fost lansată și expansiunea “Winters,” care adaugă modul Persoana a treia, noi personaje jucabile pentru modul “The Mercenaries,” și capitolul final “Shadows of Rose.”

Resident Evil Village oferă o grafică ultrasofisticată și funcționează nativ pe dispozitivele Apple, datorită motorului RE ENGINE de la Capcom, care utilizează performanțele hardware ale acestor dispozitive. Jucătorii pot alege să joace cu controlere de joc fără fir sau să utilizeze comenzile tactile încorporate, care sunt personalizabile.

Un aspect remarcabil este progresia încrucișată între iPhone și iPad, permițând jucătorilor să-și salveze progresul și să continue experiența pe mai multe dispozitive. Resident Evil Village este disponibil ca descărcare gratuită în App Store, iar jucătorii pot testa jocul înainte de a cumpăra versiunea completă.

Pentru a sărbători lansarea, jocul complet și expansiunea “Winters” sunt disponibile la prețuri reduse până pe 20 noiembrie 2023. Utilizatorii care cumpără jocul de bază și expansiunea înainte de această dată primesc o ținută specială pentru Rose Winters în “Shadows of Rose.”

În plus, ediția completă a coloanei sonore originale a jocului este disponibilă pe Apple Music, oferind o colecție impresionantă de 135 de melodii care completează atmosfera înfricoșătoare a jocului.

Pentru fanii seriei, Resident Evil™ 4 și conținutul său descărcabil “Separate Ways” vor fi disponibile în curând pe iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, iPad și Mac cu cip M1 sau ulterioare, cu suport pentru achiziție universală și progresie încrucișată între dispozitive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *