Zvonuri

Resident Evil 9 nu va fi anunțat în această vară, lansarea amânată până la sfârșitul anului 2025/2026

După rapoarte contradictorii din ultimele săptămâni, un cunoscut insider a susținut că Resident Evil 9 nu va fi anunțat de îndată ce mulți se așteptau. Cu trei ani trecuți de la lansarea Resident Evil Village și scurgeri ale succesorului său apărând din ce în ce mai des, entuziasmul în jurul unei potențiale lansări a Resident Evil 9 crește. Totuși, în ciuda unor rapoarte contradictorii despre momentul în care jocul ar putea fi dezvăluit, acum se pare că această dezvăluire ar putea fi mai departe decât se aștepta.

Dusk Golem, un insider cunoscut al seriei Resident Evil, a fost sursa principală a rapoartelor contradictorii. La începutul anului, el a susținut că lansarea și dezvăluirea Resident Evil 9 au fost amânate, pentru ca apoi să revină și să afirme că jocul nu a fost amânat și că era vizat un anunț în luna mai, urmat de o lansare în ianuarie.

Recent, însă, Dusk Golem a revenit asupra afirmațiilor sale. Pe Twitter, el a susținut că Resident Evil 9 a fost, de fapt, lovit de o întârziere internă. Potrivit acestuia, jocul nu va fi anunțat în această vară, iar Capcom a amânat lansarea până la sfârșitul anului 2025 sau cândva în 2026.

Scurgerile anterioare au sugerat că Resident Evil 9 va avea cel mai lung ciclu de dezvoltare din istoria seriei, fiind în lucru încă din 2018. De asemenea, jocul ar beneficia de cel mai mare buget de dezvoltare pentru o singură tranșă din serie.

În același timp, insiderul a susținut că, pe lângă Resident Evil 9, Capcom lucrează și la remake-uri pentru Resident Evil Zero și Resident Evil – Code: Veronica. Totuși, contrar credinței populare, remake-urile pentru Resident Evil 5 și Resident Evil original nu sunt în lucru.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *