Zvonuri

Resident Evil 9: lansare prevăzută pentru începutul anului viitor

Următoarea intrare în franciza de groază a Capcom poate fi la mai puțin de un an distanță

Nu va trece prea mult până când fanii francizei de supraviețuire horror Capcom vor putea juca următoarea intrare din franciză. Asta dacă sunt de crezut ultimele zvonuri despre inevitabilul Resident Evil 9. Noua actualizare vine de la Dusk Golem, un proeminent divulgator de jocuri horror care a dezvăluit anterior detalii despre Silent Hill: The Short Message înainte de lansarea surpriză.

Într-un thread de pe X (fostul Twitter), Dusk Golem susține că Resident Evil 9 va fi dezvăluit relativ curând pentru o fereastră de lansare în 2025. „Dacă ceea ce am auzit anterior este adevărat, [eliberarea] ar trebui să aibă loc în ianuarie”, scrie divulgatorul. Deși încă nu a fost confirmată, cronologia are sens, având în vedere cadența de lansare a Capcom pentru jocurile RE — a rămas destul de constantă de la RE7 în 2017. De atunci, editorul a lansat patru titluri majore (fie intrări noi, fie remake-uri ) la doi ani, cu cel mai recent fiind remake- ul RE4 de anul trecut. 2018, 2022 și 2024 sunt singurii ani în care Capcom nu a lansat un titlu principal.

În fir, Dusk Golem susține că RE9 a început inițial dezvoltarea în 2018, cam în aceeași perioadă în care Village a intrat în dezvoltare. Ambele titluri urmau să fie potențial RE8 , Village pretinzând în cele din urmă titlul, în timp ce RE9 a rămas în dezvoltare. Asta ar însemna că RE9 va fi avut cea mai lungă perioadă de dezvoltare dintre orice joc din franciză până în prezent. Potrivit Dusk Golem, RE9 va avea, de asemenea, cel mai mare buget cheltuit pentru orice joc din serie. În scurgerile anterioare, Dusk Golem a susținut că RE9 ar putea fi un titlu mai deschis.

Cât despre ce altă poveste sau mecanică va avea în rezervă jocul, Dusk Golem spune că îi vor „lasa pe Capcom să-și facă treaba” și îi vor surprinde pe oameni. Dacă e de crezut scurgerile, atunci se pare că va trebui doar să așteptăm până vara pentru a vedea exact ce ne rezervă Resident Evil 9.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *