Lansări

Resident Evil 4 Gold Edition este acum disponibil

Resident Evil 4 Gold Edition este acum disponibil pentru PS4, PS5, Xbox Series X/S și PC digital (cu o versiune fizică exclusivă pentru Europa), oferind jucătorilor o experiență completă a acestui joc legendar. Această ediție include remake-ul apreciat de critici și tot conținutul său DLC, inclusiv Separate Ways, costume suplimentare și multe altele.

Asemenea edițiilor complete anterioare, Resident Evil 4 Gold Edition oferă jocul de bază, alături de DLC-ul Separate Ways și tot conținutul lansat anterior. Pachetul DLC suplimentar aduce mai multe costume, accesorii, filtre și două arme Deluxe. De asemenea, coloana sonoră originală este disponibilă pentru a fi utilizată în joc, iar o hartă este inclusă pentru a evidenția toate comorile.

În plus, jocul include și conținut gratuit post-lansare, cum ar fi modul The Mercenaries, care oferă mai multe personaje și etape. De asemenea, modul VR este disponibil pentru posesorii de PlayStation VR2, permițându-le să experimenteze întregul joc în perspectivă la persoana întâi.

Pentru mai multe informații despre jocul de bază, puteți consulta recenzia noastră aici. De asemenea, puteți găsi recenzia noastră pentru Separate Ways aici. În ceea ce privește viitorul seriei, se spune că Capcom lucrează la cinci titluri noi din seria Resident Evil, inclusiv Resident Evil 9.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *