Lansări

Republic of Pirates: un joc de construit orașe și lupte navale cu pirați este disponibil acum pe Steam și Epic Games Store

Călătorește în inima Caraibelor în Epoca de Aur a Pirateriei cu Republic of Pirates, un joc de construit orașe cu tematică pirată, care include management de flotă și lupte navale în timp real. Jocul este disponibil acum pe Steam și Epic Games Store.

Stabilește o bază pe o insulă îndepărtată și dezvoltă o economie bazată pe resurse pentru a-ți crește averea și a-ți îmbunătăți populația.
Folosește resursele adunate pentru a construi o flotă puternică.
Comandă navele în timp real pentru a explora și a cuceri insulele din apropiere.

Fii atent, acțiunile tale vor atrage atenția!
Întâlnește diverse facțiuni rivale și gestionează relații diplomatice complexe.
Luptă pentru a aduce întregul arhipelag sub controlul tău și a reface glorioasa Republică a Piraților!

Caracteristici cheie:

Economie bazată pe resurse: Folosește peste 100 de clădiri unice pentru a obține resurse, dezvoltă infrastructura și îmbunătățește abilitățile locuitorilor tăi pirați.
Bătălii navale în timp real: Comandă o flotă de nave, participă la lupte strategice dinamice, activează acțiuni specifice navelor și folosește harta tactică pentru a planifica și executa raiduri.
Diplomație: Stabilește relații cu facțiuni rivale de pirați și companii comerciale naționale, gestionând alianțe și rivalități.
Extinde-ți flota: Construiește 8 clase de nave unice și personalizează aspectul flotei tale. Recrutează căpitani talentați și dezvoltă-le abilitățile pentru a debloca noi specializări și avantaje.
Misiuni diverse: Atacă așezări, obține recompense, realizează tranzacții comerciale și luptă împotriva cronometrului pentru a îndeplini misiuni urgente ale facțiunilor.
Moduri de joc flexibile: Joacă o campanie captivantă bazată pe poveste cu peste 30 de ore de conținut sau creează-ți propria cale în modul sandbox cu 2 hărți suplimentare de cucerit.
Republic of Pirates te așteaptă! Pornește astăzi în aventura ta piraterească!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *