Trailere

Remnant 2: The Forgotten Kingdom, dezvăluie Invoker Archetype într-un nou trailer

Gunfire Games aduce o nouă adiție palpitantă la universul Remnant 2 cu lansarea celui de-al doilea DLC plătit, intitulat “The Forgotten Kingdom”. Acest nou conținut aduce jucătorii înapoi în Yaesha, unde trebuie să înfrunte spiritul furios Lydusa. Însoțit de noi arme, moduri, inele și amulete, punctul culminant al acestui DLC îl reprezintă introducerea unui nou arhetip – Invocatorul.

Într-un nou trailer captivant, dezvoltatorul conturează puternicele abilități ale Invocatorului, care se bazează pe canalizarea spiritelor naturii din Yaesha. Principala sa caracteristică, “Vizionarul”, îi permite să obțină taxe duble pentru abilități, indiferent de arhetipul echipat, și să reducă timpul de reutilizare al acestora.

Invocatorul oferă trei căi distincte: Way of Kaeula, care aduce ploaie și trimite un val mare pentru a încetini inamicii și a-i lovi cu fulgere; Way of Meidra, care trimite rădăcini pentru a vindeca aliații și pentru a acorda furt de viață inamicilor afectați; și Way of Lydusa, care aplică fragilitate inamicilor pentru șanse critice mai mari și daune critice.

Noul arhetip mai aduce și o trăsătură distinctă, “Dăruit”, care crește durata abilităților. Remnant 2: The Forgotten Kingdom va fi lansat pe 23 aprilie pentru Xbox Series X/S, PS5 și PC, promițând să ofere jucătorilor o experiență captivantă și plină de acțiune. Rămâneți conectați pentru mai multe detalii înainte de lansare.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *