Știri

Remnant 2 primește suport pentru crossplay pe toate platformele, împreună cu un nou eveniment

Remnant 2, dezvoltat de Gunfire Games, a primit în sfârșit mult-așteptatul suport pentru crossplay pe Xbox Series X/S, PS5 și PC. Această funcție permite jucătorilor să petreacă împreună și să înfrunte diversele orori din joc.

David Abams, președintele și directorul jocului Gunfire Games, a declarat că cross-play-ul a fost una dintre cele mai solicitate funcții de către comunitatea jucătorilor și că echipa a muncit din greu pentru a o aduce în realitate. De asemenea, a confirmat că mai mult conținut este pe drum, inclusiv al doilea DLC cu poveste plătită.

În timp ce așteaptă noul conținut, jucătorii pot participa la evenimentul Aberration Domination, disponibil până pe 5 martie. Acest eveniment aduce mai multe Aberații în fiecare lume, care aruncă fragmente corupte pentru a crea versiuni alternative ale unor arme binecunoscute, cum ar fi Salvator, Twisted Arbalest, Cube Gun, Nebula și Sorrow. Participarea la acest eveniment oferă oportunitatea pentru jucători să câștige aceste arme și să obțină un avantaj în conținutul ulterior al jocului.

Remnant 2 este un shooter cooperativ de succes, care a vândut peste două milioane de unități de la lansare. Pentru mai multe detalii despre joc, puteți consulta recenzia noastră a versiunii de bază.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *