Știri

Remedy Entertainment schimbă direcția pentru jocul Alan Wake 2: de la free-to-play la premium cu co-op multiplayer

Remedy Entertainment, dezvoltatorul așteptatului Alan Wake 2, a luat o decizie surprinzătoare, schimbând direcția proiectului său numit inițial Vanguard, care era conceput ca un joc multiplayer free-to-play. Într-o comunicare recentă către investitori, Remedy a anunțat că numele de cod Vanguard a fost redenumit Kestrel și va fi acum un “joc premium cu o componentă multiplayer puternică, cooperativă”.

Jocul va fi publicat de Tencent, iar Remedy a explicat această decizie prin incertitudinea legată de crearea unui joc free-to-play de succes într-o piață în schimbare rapidă și riscurile asociate. Din acest motiv, proiectul va trece printr-o nouă fază de concept, iar echipa de dezvoltare a Kestrel se va concentra pe crearea unui joc premium cu accent pe multiplayer cooperativ.

Remedy a subliniat că noua experiență va păstra punctele forte ale studioului și va utiliza multe dintre caracteristicile, activele și temele deja concepute pentru proiectul inițial Vanguard.

Această schimbare de la free-to-play la un model premium este una neașteptată și arată că Remedy este dispus să adapteze direcția proiectului pentru a se potrivi mai bine cu viziunea sa și cu evoluțiile din industrie. Fanii așteaptă cu nerăbdare noile informații despre acest joc captivant și sunt cu ochii pe dezvoltările viitoare ale proiectului Kestrel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *