Știri

Remedy Entertainment planifică extinderea francizelor Alan Wake și Control

Remedy Entertainment a dezvăluit planuri ambițioase pentru viitorul francizelor sale, Alan Wake și Control, descriindu-le ca fiind “o parte cheie” a direcției lor viitoare.

Recentul succes al lui Alan Wake 2, care a vândut peste 1,3 milioane de unități la nivel mondial și a devenit cel mai rapid vândut joc al studioului, a încurajat Remedy să continue să exploreze această serie. CEO-ul Remedy Entertainment, Tero Virtala, a declarat că intenționează să “crească și să se extindă” pe ambele francize, Alan Wake și Control, subliniind importanța lor pentru viitorul studioului.

Deși Alan Wake 2 încă nu a recuperat complet investițiile în dezvoltare și marketing, succesul său inițial indică un potențial semnificativ. Virtala a menționat că lansarea reușită a Alan Wake 2 a adus un impuls și altor proiecte ale studioului, inclusiv remake-ul Max Payne 1 și 2 și Control 2, care se află acum în următoarea etapă de producție.

Remedy planifică, de asemenea, două extinderi plătite pentru Alan Wake 2 în acest an, intitulate Night Springs și The Lake House, care ar putea să întărească și mai mult universul jocului.

Pe lângă Alan Wake, Remedy a raportat că Control a vândut peste 4 milioane de unități la nivel mondial, confirmând succesul continuu al acestei alte francize.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *