Știri

Remedy dobândește proprietatea deplină a IP-ului Control

Remedy a câștigat oficial proprietatea completă asupra IP-ului Control, marcând un moment crucial pentru franciza îndrăgită. După o înțelegere recentă cu editorul 505 Games, Remedy va deține acum controlul asupra Control și a viitoarelor sale sequele și spin-off-uri.

Lansat în 2019, Control a fost lăudat pentru povestea sa captivantă și mecanica sa unică, atrăgând atenția atât a fanilor, cât și a criticilor. Acum, cu proprietatea completă asupra IP-ului, Remedy are libertatea de a decide modul în care sunt comercializate și publicate viitoarele jocuri din seria Control, inclusiv Control 2 și Project Condor.

Această mișcare reprezintă o schimbare semnificativă pentru Remedy și pentru serie în ansamblu, oferind o perspectivă promițătoare pentru viitorul francizei. Cu proiectele Condor și Control 2 în plină dezvoltare, fanii pot fi entuziasmați de ceea ce va aduce viitorul pentru această serie captivantă.

Cu drepturile asupra Control 2 și Project Condor trecând la Remedy, dezvoltatorul are acum controlul complet asupra direcției și marketingului acestor proiecte. Așteptările sunt mari, având în vedere renumele Remedy pentru crearea de povești captivante și experiențe de joc inovatoare.

Pe măsură ce Control 2 și Project Condor progresează în dezvoltare, fanii pot anticipa mai multe informații și actualizări despre aceste proiecte în prima jumătate a anului 2024. Cu Remedy la cârma francizei, viitorul seriei Control pare să fie promițător și plin de posibilități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *