Știri

Remedy dezvăluie detalii despre noul Control: Codename Condor

Remedy Entertainment, dezvoltatorul celebrului joc Control, împărtășește noi detalii despre viitorul său spin-off, dezvăluind informații despre titlul cooperativ numit Codename Condor. Contrar așteptărilor, jocul nu va fi free-to-play, dar va oferi actualizări, extinderi și, eventual, microtranzacții pentru a genera venituri.

Titlul este dezvoltat pe motorul Northlight al lui Remedy, care a fost utilizat și pentru Alan Wake 2. Cu un buget de aproximativ 27 de milioane de dolari, jocul este în pre-producție și va fi lansat pe PC, PS5 și Xbox Series X/S. Potrivit studioului, Codename Condor va explora evenimentele din universul Control, oferind jucătorilor oportunitatea de a explora adâncurile celei mai vechi case, loc în care sunt active „forțe supranaturale periculoase”.

În ciuda faptului că nu va fi free-to-play, Remedy intenționează să ofere un preț inițial mai mic decât jocurile AAA tradiționale. Totuși, jocul va fi susținut de actualizări, expansiuni complete și eventual microtranzacții.

Această dezvăluire vine în contextul achiziției IP-ului Control de către Remedy Entertainment. Jocul este o parte din planurile mai ample ale studioului pentru universul său comun, care include și alte proiecte legate de seria Control și de Alan Wake.

În plus, Remedy a anunțat că intenționează să lanseze sequele mai frecvente pentru ambele francize în viitor, iar Alan Wake 2 va primi două DLC-uri în 2024, intitulate „Night Springs” și „The Lake House”.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *