Știri

Remedy dezvăluie actualizări privind remake-urile Max Payne și alte proiecte viitoare

Remedy Entertainment, celebrul dezvoltator al seriei Max Payne, a dezvăluit informații esențiale despre progresele în dezvoltarea remake-urilor Max Payne 1+2 și alte proiecte viitoare, cum ar fi Control 2 și Codename Condor.

Remake-ul Max Payne 1+2:
După o lungă așteptare din partea fanilor, Remedy a confirmat că remake-ul celor două titluri clasice Max Payne este în curs de pregătire pentru producție. Acest remake va reînnoi cele două titluri într-un singur pachet captivant, urmând să intre în etapa de producție completă până în T2 2024.

Control 2 și Codename Condor:
Control 2 și spin-off-ul multiplayer Codename Condor sunt ambele în faze de pre-producție. Control 2 va intra în producție mai târziu în T2 2024, iar Codename Condor este în plină producție, fără încă o dată exactă de lansare confirmată.

Alte proiecte viitoare:
Remedy explorează, de asemenea, noi direcții, cu proiecte precum Codename Kestral, expansiuni DLC pentru Alan Wake 2 și multe altele în drum. În plus, directorul creativ Sam Lake și legendarul creator de jocuri Hideo Kojima lucrează la un proiect misterios la Kojima Productions.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *