Zvonuri

Remake-ul Silent Hill 2 va fi prezentat la un eveniment PlayStation în luna mai

Conform unor zvonuri recente, Sony ar urma să organizeze un eveniment dedicat PlayStation în luna mai, iar una dintre marile atracții va fi prezentarea remake-ului Silent Hill 2. Această informație provine de la jurnalistul Jeff Grubb, care a menționat aceste detalii într-un episod recent al podcastului Giant Bomb.

Remake-ul lui Silent Hill 2 a fost deja prezentat într-un trailer la un eveniment State of Play anterior, dar reacțiile nu au fost întotdeauna pozitive. Cu toate acestea, se pare că Konami pregătește o prezentare suplimentară a jocului în cadrul acestui eveniment PlayStation din luna mai.

Evaluările recente ale jocului de către ESRB și în Coreea de Sud indică faptul că lansarea ar putea fi aproape. De asemenea, PlayStation a sugerat anterior că jocul va fi lansat în acest an.

Încă nu se știe exact dacă evenimentul din luna mai va fi o altă ediție a State of Play sau o prezentare PlayStation Showcase. Cu toate acestea, având în vedere că evenimentul similar din anul precedent a avut loc în aceeași lună, există speculații că Sony ar putea urma aceeași strategie și în acest an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *