Știri

Remake-ul Silent Hill 2 confirmat pentru lansare în 2024

Remake-ul mult anticipat al jocului de supraviețuire horror Silent Hill 2, dezvoltat de Konami și Bloober Team, a fost confirmat pentru lansare în 2024, potrivit unui trailer oficial de pe canalul de YouTube al PlayStation. Acest anunț vine după o perioadă de așteptare în care jocul nu a primit actualizări semnificative de la dezvăluirea sa inițială în 2022.

În trailerul care prezintă jocurile programate pentru lansare în 2024, Silent Hill 2 apare alături de alte titluri așteptate precum Like a Dragon: Infinite Wealth, Rise of the Ronin, Stellar Blade, Tekken 8, Final Fantasy 7 Rebirth și Dragon’s Dogma 2. Cu toate acestea, spre deosebire de majoritatea celorlalte jocuri, Silent Hill 2 nu a primit încă o fereastră de lansare oficială.

Bloober Team, echipa de dezvoltare a jocului, a sugerat anterior că proiectul se află în etapele finale de dezvoltare, iar lipsa de comunicare cu privire la joc a fost atribuită responsabilității editorului Konami. În ciuda acestor întârzieri și așteptări, trailerul PlayStation confirmă că Silent Hill 2 va fi lansat în 2024, generând entuziasm în rândul fanilor seriei de groază.

Producătorul principal al seriei Silent Hill de la Konami, Motoi Okamoto, a subliniat recent dorința de a revitaliza francizele de groază prin noi lansări de jocuri în 2024. Astfel, remarcabilul Silent Hill 2 se alătură listei de titluri așteptate în acest an, promițând o experiență înfricoșătoare și captivantă pentru jucători.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *