Știri

Remake-ul Silent Hill 2 are în sfârșit o dată de lansare

Remake-ul mult așteptat al Silent Hill 2 va fi lansat pe 8 octombrie 2024, conform unui nou trailer dezvăluit la evenimentul Sony State of Play. Aceasta este o veste excelentă pentru fanii jocului original, care au așteptat cu nerăbdare mai multe detalii despre viitorul joc de survival horror, disponibil pe PS5 și PC.

Originalul Silent Hill 2, lansat în 2001 pentru PS2, este considerat unul dintre cele mai bune jocuri de groază din toate timpurile datorită atmosferei sale psihologice și ciudate. În 2022, Konami a anunțat că dezvoltatorul Bloober Team va lucra la remake, stârnind entuziasmul fanilor. De atunci, aceștia au așteptat cu nerăbdare să afle când vor putea experimenta din nou povestea captivantă.

În cel mai recent State of Play, Konami a confirmat că Silent Hill 2 va fi lansat pe 8 octombrie 2024. Zvonurile privind apariția jocului la evenimentul Sony au fost confirmate, iar fanii nu au fost dezamăgiți. Data oficială de lansare a fost dezvăluită într-un scurt trailer, prezentându-l pe protagonistul James Sunderland în dialog cu Angela Orosco și oferind câteva scene de explorare și luptă.

Remake-ul va urma povestea originală a jocului, în care James Sunderland vizitează orașul fantomă Silent Hill după ce primește o scrisoare misterioasă de la soția sa recent decedată. În timpul explorării, James întâlnește personaje misterioase și se confruntă cu monștri terifianți, inclusiv emblematicul Cap de Piramidă. Povestea jocului se concentrează pe traumele lui James și include elemente puternice de groază psihologică.

Deși este un remake, există încă multe necunoscute despre joc, inclusiv cât de fidel va rămâne acesta față de original sau dacă vor exista întorsături neașteptate în poveste. Recent, Bloober Team a modificat ușor modelul lui James Sunderland, așa cum a apărut în trailerele inițiale. Fanii speră ca Silent Hill 2 să reprezinte o revenire importantă pentru serie, care a fost inactivă în mare parte în ultimii 12 ani, cu excepția recentului media interactiv Silent Hill: Ascension.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *