Știri

Relansarea MultiVersus atrage peste 110.000 de jucători concurenți pe Steam

Jocul de lupte gratuit MultiVersus, descris simplu ca „Smash Bros cu personaje Warner Bros”, are parte de un debut impresionant, devenind al treilea cel mai popular joc pe Steam în acest moment, cu un vârf de peste 110.000 de jucători concurenți. Deși acest număr este puțin mai mic decât vârful istoric de 153.044 de jucători atins în 2022 în timpul beta-ului deschis, este un început remarcabil pentru relansare.

MultiVersus are o istorie interesantă. Când versiunea beta deschisă a început în 2022, mulți au presupus că jocul va rămâne disponibil până la lansarea oficială, ca un joc tipic cu acces anticipat. Totuși, Developer Player First Games a decis să scoată jocul offline anul trecut pentru a se „pregăti pentru lansare”.

Deși neobișnuită, perioada de nefuncționare s-a dovedit benefică. Mollie, o critică a jocului, a observat că noul MultiVersus oferă o „experiență îmbunătățită masiv”, cu lupte mai intense, o funcționare îmbunătățită a camerei și noi misiuni PvE interesante. De asemenea, a lăudat una dintre noile adăugări, controversatul Banana Guard.

Principala plângere a lui Mollie a fost legată de sistemele de monetizare free-to-play: „Am fost bombardată cu tone de misiuni zilnice, misiuni specifice unui eveniment și misiuni cu permise de luptă, ceea ce m-a lăsat dezorientată încercând să navighez în meniurile jocului”.

Unii jucători nu sunt la fel de entuziasmați de relansare. În timp ce Mollie apreciază luptele mai intense, un recenzent de pe Steam consideră că MultiVersus este „foarte greoi și lent acum”, o opinie repetată de mai mulți utilizatori. Se pare că s-ar putea forma o schismă între cei care preferă beta-ul deschis și cei care apreciază lansarea oficială.

Recenziile recente de pe Steam sunt în general pozitive, sugerând că opinia pozitivă predomină. Totuși, unele recenzii cer adăugarea unor personaje precum Walter White, așa că poate ar trebui să oferim jucătorilor mai mult timp pentru a-și forma o opinie clară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *