Recenzii

Recenzie World of Horror

Este un joc creat de panstaz, și a fost lansat pe 19 octombrie 2023. Atenție acest joc ester horror și nu este optim pentru toate vârstele. Jucați jocul pe propria răspundere.

Jocul are mai multe povești ce se modifică de fiecare dată când le joci, toate deciziile pe care le face caracterul în joc sunt alese de tine. Interacțiunile din joc îți oferă 2 opțiuni pentru a lua decizia, dar nu de fiecare dată alegând aceeași opțiune va avea rezultat. Te pune pe gânduri pentru că nu știi ce rezultat va avea decizia aleasă și ce impact emoțional îi va oferii caracterului.

World of Horror este bazat pe tipul de horror japonez, cu fantome și bestii ce nu știai că pot exista în această lume a jocului. Jocul are combat mode și e turn based, deci trebuie să ai grijă cum îți alegi atacurile pentru a putea câștiga lupta împotriva monștrilor și în a atinge obiectivul jocului.

Jocul poate avea mai multe finaluri la o poveste, fiecare decizie îți schimbă traseul pe parcurs ce avansezi, se randomizează de fiecare dată.

Are opțiunea de a adăuga moduri și îți oferă și un link de unde poți alege mai multe povești create de comunitate, unele s-ar putea să fie și foarte explicite. Poți înainte de a începe povestea să randomizezi eventurile din joc, să mărești dificultatea și să schimbi timeline-ul poveștii pe care ai ales-o.

Grafica jocului este destul de basic, ba chiar monocrom, mai sunt scenarii când mai apar câteva detalii colorate, dar mici. Orice calculator/laptop poate rula acest joc. Este recomandat să se joace cu căști pentru o experiență mai intensă pentru iubitorii de mistere horror japoneze. Efectele sonore ale jocului sunt foarte puternice și te pot face să tresari când nu te aștepți.

Controlul jocului este doar din mouse, și jocul îți oferă un tutorial separat pe ecran pentru a știi cum să interacționezi cu obiectele și care ar fi obiectele valabile pentru a interacționa cu ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *