Recenzii

Recenzie Unleaving

Este un joc creat de orangutan matter și s-a lansat pe 27 martie 2024.

Povestea jocului este misterioasă și plină de puzzle-uri. Protagonistul jocului este un copilaș care este teleportat într-o lume imaginară de o ființă necunoscută.

Jocul este bazat pe o poezie reală a unui scriitor numit Gerald Manley Hopkins, poezia se numește „Spring and Fall: to a young child”. După titlul poeziei jocul are tematică de toamnă și primăvară. Este genul de joc ce este ca o pictură, totul arată ca și cum te-ai uita la un tablou și îți lași imaginația să își facă de cap.

Puzzle-urile din joc nu sunt complicate, dar unele sunt chiar interesante odată ce îți dai seama cum trebuie să le rezolvi.

Tot jocul a fost creat din picturi reale create de developer, modul în care a pictat fiecare scenă din joc te face să retrăiești zilele de școală când aveai ora de desen și trebuia să desenezi cu culori reci peisaje de toamnă.

Pe tot parcursul jocului urmărești o frunză uscată ce zboară în bătaia vântului și dezvălui misterul acestor picturi și versuri din poezie, iar din când în când te întâlnești cu entitatea ce te-a teleportat în această lume imaginară întunecată, ce semnifică o tristețe a unui copil când vede anotimpul toamnă și totul în jurul lui se usucă și își pierde viața.

Sunt momente și de combat, doar că nu te lupți ci folosești obiectele din jurul tău pentru a combate creatura sau momente de reflexe rapide pentru a evada din acea încăpere înainte să mori.

Grafica jocului este una de tip pictură deci nu cere cerințe mari să poată fi rulat, dar jocul are foarte multe detalii frumoase mai ales dacă îți place arta. Controlul jocului este din tastatură doar, nu ai nevoie de mouse. Jocul îți arată pe parcurs ce butoane să folosești.

Mr. T

author
Steam - https://steamcommunity.com/id/no_break_keep_playing/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *