Recenzii

Recenzie Tiny Terry’s Turbo Trip

Este un joc creat de snekflat și s-a lansat pe 30 mai 2024.

Obiectivul jocului este să îl ajuți pe Terry să își atingă dorința, ceea ce este să ajungă pe lună cu o mașină primită pe gratis de la o firmă de taxi-uri.

Jocul este non violent, deși poți să bați și să calci pietonii, ei nu mor și nici sânge nu este în acest joc. Dar totuși poți să dai în ei cu o țeavă găsită pe jos și doar atât, după ce îi lovești se ridică de e jos și își continuă viața de NPC fără să riposteze la loviturile tale.

Harta are foarte multe puncte de interes ascunse și marcate pe hartă ca să le descoperi. Ai câteva obiective la început ca să înțelegi jocul mai bine. Peste tot pe hartă sunt anumite componente numite “Junk” ce te va ajuta să upgradezi mașina la garajul taxiurilor ca să o poți face mai puternică pentru a putea decola cu ea din oraș, nu întreba cum va decola cu ea că nu vei ghici niciodată.

Pe lângă acest Junk ce este peste tot, poți să găsești și dolari ce te ajută sa achiziționezi de la anumite caractere accesorii ce te ajută în a localiza aceste Junk-uri sau dolari ca să cumperi alte lucruri ce te pot ajuta mai târziu în joc.

Orășelul este mic, dar plin de activități și are un dialog cu personajele destul de amuzant.

Poți să conduci și alte mașini din oraș că sunt deja conduse de alte caractere că sunt parcate, le poți folosi. Mașinile parcate sunt legate la capotă de un lacăt pe care dacă îl lovești de câteva ori se sparge și poți folosi mașina. Cele conduse deja de alte caractere, te poți urca în ele ca și pasager, dar tot tu le controlezi și le conduci. Mașina condusă de tine nu are HP, nu poate fi stricată sau să sară în aer, dar restul pe care le lovești se pot strica, dar nu moare nimeni. În joc nu ai HP, deci nu poți să mori.

Jocul are suport complet pentru controller de Xbox sau PS și nu are cerințe foarte mari, poate fi rulat de orice calculator ce are o placă video dedicată.

Mr. T

author
Steam - https://steamcommunity.com/id/no_break_keep_playing/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *