Recenzii

Recenzie The Mobius Machine

Este un joc creat de Madruga Works și a fost lansat pe 1 martie 2024.

Ești un cosmonaut ce rămâne naufragiat pe o planetă necunoscută. Jocul este un side scroller, este destul de relaxant, nu ai foarte mult combat, jocul este slow paced, nu ai nevoie de reflexe mari să poți juca acest joc.

Harta jocului este imensa poți merge atât in partea de sus a planetei cât și în partea de jos. Harta este împărțită pe sectoare, ca să treci la următorul sector trebuie să deblochezi primul sector unde este o consolă ascunsă pe care trebuie să o găsești ca să poți continua atât explorarea cât și continuarea poveștii.

Sunt monștrii diferiți în fiecare parte a hărții, unii sunt lipiți de tavan, iar alții de mișcă în cerc pe anumite platforme. Save game-ul la joc este localizat în anumite zone ale hărții care este și pe post de spawn point dacă mori și care îți dă refill la viață și la energie. Monștrii sunt destul de ușor de ucis, dar să păstrezi distanța de ei când îi omori pentru că unii te pot răni după ce îi omori.

Dificultatea jocului este de 2 tipuri: standard mode și classic mode. Dificultatea standard este că îți poți recupera resursele pierdute după ce mori, iar pe classic mode, pierzi toate resursele colectate până în acel punct.

Jocul conține mult parkour și trebuie să îți sincronizezi toate săriturile în anumite zone pentru că nu vei putea sta pe aceeași platformă mai mult de o secundă. Tutorialul jocului te va ajuta să diferențiezi platformele între ele.

Peste tot pe hartă sunt blueprint-uri care îți oferă foarte multe beneficii și doar cu ajutorul anumitor echipamente pe care le craftezi cu ajutorul acestor blueprint-uri vei putea ajunge în anumite locuri pe care nu le vei putea accesa fără ajutorul lor. De exemplu poți face rost de jet pack ca să poți da dash în anumite locuri departe de platformele principale sau echipament să poți escalada ziduri înalte.

Grafica jocului este una destul de detaliată, dar poți rula jocul cu orice pc sau laptop care are o placă video dedicată (AMD sau Nvidia).

Jocul poate fi jucat cu controller sau cu mouse&keyboard, dar pentru o precizie mai bună și un control mai ușor la parkour, recomand mouse&keyboard.

Mr. T

author
Steam - https://steamcommunity.com/id/no_break_keep_playing/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *