Recenzii

Recenzie The Great Rebellion

Este un joc creat de Kvltgames și s-a lansat pe 1 februarie 2024.

Jocul este de tip rogue like run and gun, are foarte multe arme, upgrade-uri, iteme de buff și companioni temporari pe parcursul run-ului, ce după completarea misiunii sau eșuarea ei dispar. Sunt 2 moduri de joacă trainning mode și hardcore mode, diferența dintre cele 2 moduri este că pe hardcore o dată ce ai murit se resetează tot progresul de upgrade-uri și arme pe care le deții. Are 3  dificultăți de joc beginer, intermediate și expert, valabile pe ambele moduri de joacă.

Obiectivul jocului este să oprești forțele supreme de a domina lumea și de a atinge imortalitatea. Jocul se petrece în viitor în epoca cyberpunk unde oamenii sunt controlați prin chip-uri pentru ai menține docili și fără tendințe de rebeliune. Protagonustul Human 10.28 a decis să devină rebel și reușește să se lupte cu forțele supreme pentru a elibera lumea de această hipnoză tehnologică creată de inteligența artificială.

La fiecare nivel terminat ai un boss de bătut și de fiecare dată când reușești să elimini pe acesta, forțele inamice se slăbesc. Fiecare boss are un anumit stil de luptă și fiecare secundă în lupta cu el este importantă pentru a nu fi lovit de atacurile lui puternice ce te pot ucide instant dacă nu ai grijă cum te miști. Fiind un side scroller jocul îți oferă o manevrabilitate destul de mare și te poți mișca destul de repede în jurul inamicilor, iar dacă ai și anumite buff-uri și upgrade-uri vei fi de neoprit.

Colecționând reputație și bani vei putea avea debloca cât mai multe upgrade-uri și arme de start din baza ta rebelă creată de un spirit. Pe parcursul run-ului poți întâmpina aliați care au fost capturați și pe care îi poți elibera și trimite la baza ta pentru ați întări forțele. Desigur jocul are și anumite secrete pe hartă pe care le găsești explorând harta înainte de a ajunge la ultima zonă de unde te așteaptă boss-ul nivelului.

În anumite încăperi inamicii te pot prinde în capcană și te blochează în acea încăpere până elimini fiecare inamic din acea încăpere. După ce reușești să eliberezi încăperea va apărea un portal ce este pe post de fast travel pe hartă la un alt portal pe care deja l-ai deblocat eliberând altă încăpere. Rolul acestor portale sunt de a te mișca pe hartă mai repede în caz că ai găsit anumite arme și nu ai avut loc să le iei sau să ajungi mai repede la trader pentru ați reface viața sau să vinzi armele pe care le-ai găsit și le-ai terminat muniția în ultima bătălie.

Jocul nu are cerințe mari, poate fi rulat pe orice tip de calculator. Mecanica jocului este standard, cu mouse-ul puii cursorul unde vrei să tragi și de pe tastatură controlezi caracterul și abilitățile speciale.

Mr. T

author
Steam - https://steamcommunity.com/id/no_break_keep_playing/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *