Recenzii

Recenzie The bathrooms

Este un joc creat de HiddenPlace și a fost lansat pe 17 mai 2024.

Obiectivul jocului este să îți găsești câinele și să scapi dintr-o baie infinită ce este bântuită de un clovn sau mai bine zis de mai mulți clovni. Jocul îți oferă câteva iteme să poți să supraviețuiești.

La început te trezești la marginea unei păduri unde câinele tău a dispărut și ești înconjurat de o ceață dubioasă și un drum ce te duce spre un liceu abandonat. Acolo o dată ce începi să explorezi clasele în căutarea cățelului tău, ajungi să te trezești într-o încăpere întunecată și tot ce ai la tine este doar o lanternă. O dată ce o aprinzi vezi că ești într-o toaletă. După ce îți faci puțin curaj și deschizi ușa o să găsești pe masă un inhalator cu o substanță numită copium. Fără acest drog nu vei supraviețuii.

Explorând această toaletă infernală vei găsi și un pistol special ce te va ajuta să încetinești clovnul, dar doar pentru câteva secunde. Oricât ai fugi el tot te va prinde, trebuie să te ascunzi cât de repede poți într-o toaletă și să blochezi ușa. Ai și un orb ce își schimbă culoarea, se face verde dacă ești aproape de pericol, roșu când te apropii de o cheie, albastru când ești în siguranță.

Din loc în loc este un aparat din care cumperi acest copium și gloanțe pentru pistol, banii îi găsești pe jos ca și morman de aur.

Dacă clovnul de prinde nu e game over, doar că te închide într-o cușcă de circ și îți ia din bani.

Jocul nu are cerințe mari și poate fi rulat pe orice PC, caracterul poate fi controlat doar prin mouse & keyboard, nu are suport de controller.

Mr. T

author
Steam - https://steamcommunity.com/id/no_break_keep_playing/

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *