Recenzii

Recenzie SpiderHeck

Este un joc creat de NeverJam, și a fost lansat pe 22 septembrie 2022.
Ești un paianjen mic ce se poate lupta cu alți paianjeni controlați de playeri sau impotriva AI care are mai multe caractere cu care te poate ataca. Jocul îți oferă arme random plasate pe ecran cu un număr limitat de muniție la fiecare armă.
Jocul are mai multe moduri de joacă: survival, versus battle (PvP), parkour, tiers of heck, map editor.
Modul survival este un mod de a supraviețuii câte runde poți fără să mori, și după fiecare rundă poți să alegi dintre 3 perk-uri ce ti s-ar potrivi mai bine pentru a supraviețuii cât mai mult.
Modul versus battle este un mod de PvP și te poți lupta cu maxim alți 3 jucători. Nu ai prieteni cu care să te joci? Nu e stres, jocul are și mod de matchmaking pentru PvP, să iți găsească alți 3 playeri ce nu nici ei prieteni.
Modul parkour este un mod ce are mai multe nivele cu obstacole random și să te ajute să stăpânești modul de control al păianjenului pentru a fi cel mai bun la PvP, e un fel de tutorial pe dificultăți.
Modul tiers of heck, este la fel ca și modul parkour doar că mai mult folosești armele date de joc pentru fiecare nivel, de fiecare dată când repeți nivelul armele sunt diferite și au si moduri diferite. Tot un fel de tutorial cum să stăpânești armele și să ai acuratețe mai bună.
Modul map editor este un mod în care poți crea propria hartă și să o faci cât de complicată sau ușoară dorești și să îți pui prietenii să completeze obiectivul de pe hartă.
Controalele jocului sunt destul de simple, jocul are compatibilitate și cu controllere nu doar cu mouse&keyboard.
Grafica jocului este destul de simplă și poate jocul poate fi rulat de pe orice calculator care are sistem de operare Windows.
Jocul mai are și un mic easter egg în meniu unde dorești să alegi modul de joacă, dacă te deplasezi mai departe de moduri o să vezi un mesaj de avertizare și de acolo te cucerește curiozitatea „Oare ce este dincolo de acest obstacol?” Nu oricine poate ajunge la capătul traseului să vadă ce îi așteaptă, depinde de tine dacă ești demn pentru a obține acest achievement.

Mr. T

author
Steam - https://steamcommunity.com/id/no_break_keep_playing/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *