Recenzii

Recenzie Rauniot

Este creat de Act Normal Games  și s-a lansat pe 17 aprilie 2024.

Genul jocului este post-apocaliptic, ce are loc în nordul Finlandei. După un dezastru natural ce a distrus toate reactoarele nucleare din lume și s-a iradiat în mare parte toata planeta, au rămas foarte puțini supraviețuitori, copii născuți cu mutații genetice sau născuți decedați împreună cu mamele lor, iar tații luptă pentru supraviețuire și unii devin canibali pentru a mai trăii încă o zi.

Unii reușesc să creeze o echipă, o comunitate să poată trăii mai bine, alții devin sălbatici și omoară pe oricine le stă în cale.

Obiectivul jocului este să găsești un prieten ce deține informații foarte importante pentru tine și comunitatea ta. Pe parcursul jocului vei întâlnii destul de multe puzzle-uri, unele ușoare, unele grele. Dialogul cu personajele este destul de interesant, puțin slow paced dar poți da skip la fiecare conversație cu o apăsare de buton.

Jocul nu are hint-uri foarte vizibile, trebuie să fi atent la ce zice caracterul ca să poți continua expediția. Dar cu ajutorul cursorului vei putea vedea pe ecran cu care obiecte poți interacționa.

Povestea jocului este destul de lungă cu foarte mult dialog atât cu un personaj cât și monolog. Jocul nu are combat deși găsești arme, doar că le folosești pentru rezolvarea puzzle-urilor.

Tot jocul este controlat prin mouse doar, click stânga să alegi unde să meargă caracterul și click dreapta are mai multe opțiuni, atât mersul înapoi în meniu cât și deschiderea inventarului și vizualizarea hărții sau obiectivului.

Grafica jocului este destul de slabă, nu ai nevoie de un PC performant să rulezi acest joc, cât timp ai un mouse la PC poți să te joci acest joc și să explorezi lumea de unul singur.

Atmosfera este una destul de unică, ce te face să te simți urmărit încontinuu și fiecare interacțiune cu un obiect poate fi o surpriză ce îți poate pune viața în pericol.

Plotul jocului este destul de fascinant și neîntâlnit în alte jocuri dar cât de cât poți prezice ce se va întâmpla la fiecare acțiune. Jocul conține violență și nuditate, nu este recomandat copiilor sub 15 ani.

Mr. T

author
Steam - https://steamcommunity.com/id/no_break_keep_playing/

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *