Recenzii

Recenzie Potion Tycoon

Este un joc creat de SnowHound Games, lansat pe data de 13 martie 2023.

Obiectivul jocului este de a avea un business din crearea poțiunilor și a le vinde. Gestionezi resursele și angajații pe care ți achiziționezi în timpul jocului. Fiecare ban cheltuit este important pentru a putea avea un profit raport cheltuială.

Clădirea ți-o poți modifica cum dorești, o poți extinde foarte mult atât la suprafață cât și subteran și să o decorezi în foarte multe feluri.

Jocul nu are un final sau un început, dar iți oferă eventuri în care apar tot felul de obstacole sau oportunități să faci mai mult profit din vânzări. Jocul îți oferă un buton de fast forward ca să câștigi timp cât timp minionii tăi creează poțiunile.

Metoda de a crea poțiunile nu este una ușoară. Trebuie sa faci rost de anumite plante pentru anumite poțiuni, creând o seră poți crește tot felul de plante după ce faci rost de semințele lor și le plantezi.

Cu cât creezi poțiuni mai potente cu atât devin mai scumpe și populare. Rețetele la poțiuni devin valabile combinând poțiuni cu alte poțiuni. Se pot crea și poțiuni slabe în același timp.

Grafica jocului este medie, nu ai nevoie de un sistem puternic pentru a juca jocul. Jocul poate fi controlat doar cu mouse și tastatură și este valabil doar pe Windows.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *