Recenzii

Recenzie Outcast: A new beginning

Este un joc creat de Appeal Studios și s-a lansat pe 15 martie 2024.

Obiectivul jocului este să explorezi planeta pe care ai fost teleportat de un zeu care este venerat de ființele ce trăiesc pe acea planetă. Ești o ființă umană ce nu își aduce aminte unde este și care îi misiunea principală dată de conducătorii de pe Pământ. Principala misiune este să afli mai multe informații despre locatarii planetei și să le crești încrederea în tine.

Jocul mai mult are dialog și cinematică, dar are parte și de acțiune. Dacă ești fan Mass Effect și de jocuri Telltale atunci acest joc este potrivit pentru tine. Cu fiecare caracter pe care jocul ti-l marchează a fi important, poți avea foarte multe conversații și după ce avansezi cu jocul aceste personaje vor deveni mai prietenoase cu tine și vei avea mai multe beneficii de la ele.

Sistemul de upgrade al caracterului este pe mai multe categorii. Skill tree-ul este unul destul de mic, nu ai foarte multe upgrade-uri de făcut, dar esența pe care trebuie să o colectezi pentru a putea face aceste upgrade-uri va dura. Colectarea acestui tip de esență se face prin eliminarea anumitor inamici și din unele cufere ce le găsești explorând planeta.

În fiecare locație pe care o deblochezi de pe hartă sunt diferite magazine unde poți să upgradezi inventarul, îmbunătățești armele, craftezi poțiuni speciale ce te pot ajuta în unele lupte unde inamicii sunt puternici și ai riscul să fi înconjurat și mai sunt și traderi ce poți cumpăra mai multe resurse pentru upgrade-uri.

Toată planeta este o pădure uriașă plină de monștrii, dacă te depărtezi de poteca existentă pe joc vei da de mulți inamici ce te vor ataca încontinuu până îi elimini sau te îndepărtezi de ei. Sunt mai multe tipuri de esență ce le găsești sub formă de cristale. Cele 3 tipuri de esență sunt verde, roșie și albastră. Pe lângă aceste 3 esențe mai sunt și nanocell-uri ce le colectezi de la inamici pentru ați upgrada caracterul.

Armele au sloturi speciale pentru module. Modulele îmbunătățesc în mai multe forme cum ar fi, acuratețe mai bună, recoil mai mic, reducerea supraîncălzirii armei, fire rate și multe altele ce pot alterna și modul de tragere sau damage-ul.

Jocul are 4 dificultăți, story mode pentru a te bucura mai mult de poveste și să nu te stresezi cu upgradarea caracterului, easy mode pentru jucătorii noi pentru aceste tipuri de jocuri, normal mode pentru cei experimentați și hard mode pentru cei ce vor o adevărată experiență și provocare.

Deși harta pe care o poți explora este mare, jocul are portale speciale pentru a te ajuta să călătorești mai ușor pe hartă, pentru a le debloca trebui să găsești artefacte speciale pentru portale, o dată deblocate oriunde ai fi cu un click pe hartă te poți teleporta acolo, fără să te coste ceva.

Grafica jocului este destul de detaliată, ai nevoie de un high end PC pentru a juca acest joc și de a te bucura în același timp de efectele și peisajul acestui joc. Jocul are și compatibilitate la controller, dar din câte văd suportă doar controller de Xbox, s-ar putea cu un controller de Playstation să nu răspundă corect la comenzi.

Mr. T

author
Steam - https://steamcommunity.com/id/no_break_keep_playing/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *