Recenzii

Recenzie Morels: The Hunt 2

Este un joc creat de Abrams Sudios și se va lansa pe 17 aprilie 2024.

Obiectivul jocului este să fotografiezi fiecare animal pe care îl întâlnești în pădure și să culegi toate tipurile de ciuperci valabile în acea zonă. Făcând mai multe poze la mai multe animale și culegând ciuperci la final de zi primești nu punctaj anume. Cu acel punctaj poți să îți cumperi echipament mai de calitate și resurse pentru a putea avea un rezultat mai bun la vânătoarea de poze.

Toate zonele mai puțin prima zonă sunt blocate. După un anumit număr de puncte acumulat de pe zonele deblocate poți să mergi în cele noi. Fiecare zonă îți spune câte puncte trebuie să acumulezi pentru a o debloca. Nu trebuie să faci acel punctaj dintr-un singur run, poți să mergi de mai multe ori într-o zonă și să acumulezi puncte.

Jocul îți oferă mai multe locații diferite unde vei găsii destul de multe animale, păsări și chiar gândaci diferiți pe care să ii colecționezi făcând poze din mai multe unghiuri și chiar să adaugi filtre la aparatul de fotografiat pentru a avea poze diferite ce iți oferă și punctaj diferit uneori.

În meniu ai un tabel foarte mare cu toate animalele/păsările/gândacii și animalele misterioase pe care le-ai deblocat în prezent. Pe lângă această listă ai și săptămânal misiuni ce îți oferă ca și recompensă un punctaj ce te ajută să cumperi echipament și în același timp să deblochezi următoarea zonă.

Punctele acumulate nu se consumă pentru a debloca zona următoare, o dată ce ai atins un număr anume de puncte acea zonă se deblochează și o poți explora cu echipamentul nu cumpărat din acele puncte acumulate.

De fiecare dată înainte să alegi o zonă în care să mergi în explorare, trebuie să ai grijă ce iți zice vremea meteo din acea zonă ca să nu fi afectat de ea pe parcursul explorării. Explorarea unei zone fără echipamentul adecvat te va încura în a atinge obiectivul de pe acea hartă.

Trebuie să ai grijă pe unde când explorezi deoarece jocul are și anumite elemente ce pot pune în pericol fotograful, de exemplu sunt căpușe și pânze de păianjen pe care le-am evitat cat de mult am putut și am luat distanța de ele, iar unele plante pot fi otrăvitoare ce pot să creeze disconfort fotografului.

Caracterul nu are o bară de viață dar are o bară de energie, orice gândac ce îl poate răni sau plantă ce îl poate otrăvii afectează energia lui, dar de aceea înainte de a explora poți să îți cumperi echipament de exemplu, batoane de energie pentru o energie îndelungată sau apă potabilă pentru a reface bara de energie, kit de prim ajutor de mai multe tipuri pentru a te scăpa de otrăvuri sau mâncărimi. Papuci pentru o a te mișca mai repede prin pădure și multe alte echipamente ce te ajută să călătorești și să găsești animale sau ciuperci mai ușor.

Este un joc relaxant pentru toți fanii de animale și natură ce adoră să facă poze la orice mișcă. Nu este niciun personaj ce poate să pună în pericol viața caracterului în joc, este accesibil pentru toate vârstele.

Jocul are cerințe medii de rulare, un low end spre medium end pc, ar trebui să fie ok pentru a rula acest joc fără problemă. Mecanica jocului este simplă, ca orice alt joc first person, nu are butoane speciale pentru a interacționa cu anumite obiecte.

Mr. T

author
Steam - https://steamcommunity.com/id/no_break_keep_playing/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *