Recenzii

Recenzie Metal Gear Solid Master Collection: Volume 1

Colecția Metal Gear Solid volumul 1 este creată de faimosul Konami Hojima și a fost lansată pe 24 octombrie 2023, jocurile fiind destul de vechi vin cu un remaster și câteva optimizări de grafică pentru a putea fi rulate pe ultimele versiuni de Windows.

Primele 3 jocuri ce l-au făcut pe Hojima faimos vin la pachet împreună cu câteva add-on-uri speciale pentru fiecare joc în parte. Pentru iubitorii de jocuri stealth acest volum merită adăugat în librăria voastră chiar dacă ați jucat deja acest joc pe consolă.

Metal Gears Solid 1 are un mod special adăugat față de prima versiune și acela este modul VR pentru câteva misiuni speciale. Pe lângă acest mod fiecare joc are cartea master și screenplay pentru a te bucura de lore-ul jocului. Jocul recomandă să jucați mai întâi jocul și după să citiți cărțile pentru a evita spoilerele jocului, acest mesaj este doar pentru cei ce nu au mai jucat acest joc până acum. Cărțile digitale pot fi accesate din meniu.

Metal Gears Solid 2 are remaster și grafica jocului este mai detaliată, față de prima versiune.

Metal Gears Solid 3 are la fel remaster.

Fiind primele jocuri de la Metal Gear Solid, s-ar putea pentru jucătorii noi să nu le prea iubească având în vedere că mecanica jocului este limitată, combatul este limitat, nu poți să faci exact ce vrei în joc și cum vrei.

Acest joc a fost creat pentru a evita orice combat cu inamicul, deși ai opțiunea să te lupți cu ei, sunt foarte slabe șansele să îi elimini fără să fi detectat sau să nu mori înainte de a trage primul. Armele pe care ti le dă jocul nu sunt tocmai făcute să ucizi, mai ales când ești trimis în misiune cu un binoclu și niște țigări.

Jocul are foarte mult dialog, nu este foarte mult combat, dar povestea este destul de interesantă și jocul e mai mult un film. Partea de stealth nu este deloc ușoară, acest joc necesită să ai foarte multă răbdare și să supraveghezi fiecare mișcare a inamicului să știi exact care este momentul potrivit pentru a trece de el fără să te vadă.

Este recomandat să joci aceste jocuri cu un controller, indiferent ca este de Xbox sau PS sau chiar de Nintendo, jocul detectează tipul de controller și îți spune ce butoane să folosești. Dar le înveți la început apăsând toate butoanele pentru a ști ce să faci o dată ce intri mai adânc în joc.

Mr. T

author
Steam - https://steamcommunity.com/id/no_break_keep_playing/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *