Recenzii

Recenzie Lost in Tropics

Este un joc creat de Lukas GameLabs și s-a lansat pe 22 mai 2024.

Obiectivul jocului este să supraviețuiești pe o insulă mică 21 de zile. Ai un companion ce construiește tot ce dorești cu resursele necesare. Ai și o bară specială de prietenie cu acest companion pentru a putea avea acces la mai multe blueprinturi, trebuie să menții bara aia de prietenie destul de ridicată. Cum o ti? Simplu, hrănești acest companion cu mâncare, de obicei cere crabi prăjiți. Cam altă mâncare nu prea găsești pe insulă.

Deși jocul are recenzii foarte negative, gameplay-ul este decent, te cam plictisești după câteva zile că altceva în afară să tai copaci să sa culegi pietre nu ai ce face, insula este destul de mică, cred ca are 100 m lungime și în rest e doar apă.

Jocul are 3 dificultăți dintre care una este tutorialul și celelalte două sunt mai pentru cei ce au experiență cu jocurile de crafting și survival. În fiecare zi în joc este un eveniment nou, de la vreme însorită la vreme furtunoasă, anumite animalii ce apar pe insulă cum ar fi roiuri de viespi cu venin ce te-ar putea ucide în ziua actuală.

Cu fiecare upgrade la companion o să poți crafta lucruri mult mai bune și să îți îmbunătățești modul de a trăii pe acea insulă.

Poți alege caractere diferite înainte de a incepe jocul și fiecare caracter are skill-uri diferite și slăbiciuni ce te pot afecta dacă nu ești atent la mediul din jurul tău.

Jocul are specificații cam de un pc low end spre medium end pentru a te bucura de detaliile jocului. Nu are suport de controller doar mouse&keyboard.

Mr. T

author
Steam - https://steamcommunity.com/id/no_break_keep_playing/

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *