Recenzii

Recenzie Lightphobe

Este un joc creat de Mutant Realm Entertainment, și s-a lansat pe 12 februarie 2024.
Este un joc FPS PvP ce are ca mod o luptă între soldați umani și spirite schelet cu armură din epoca medievală. Obiectivul jocului este de a proteja un cerc în mai multe zone a hărții, echipa care reușește să atingă procentul de 100% în acel cerc câștigă un punct. Prima echipă ce ajunge la 3 puncte câștigă jocul.
Playerii ce joacă rolul de soldat uman, are mai multe opțiuni de arme:
– mitralieră automată
– shotgun
– sniper.
Playerii pot avea o singură armă până la finalul jocului.
Playerii ce joacă rolul de schelete, au doar o sabie ce are atac light și atac heavy.
Acuma întrebarea este cum un soldat poate împușca un spirit? Soldații au o abilitate pasivă, în jurul lor o aură pe o raza de aproximativ 3 metri. Când scheletele este în acea rază devin vulnerabili și pot fi uciși. Dacă scheletele nu este în raza acelei aure, sunt imuni la gloanțe de orice tip.
Damage-ul dat de arme pentru a ucide un schelete care este aflat în raza aurei:
– mitraliera: 2 hits
– shotgun: 1 hit
– sniper: 1 hit
Și acuma apare și întrebarea cum poate un schelete să atace un soldat înainte să fie împușcat? Atacul light sabiei ce o are scheletul îi dă -50 HP la soldat, dar dacă dă atac heavy, va da -100 HP, toată viața soldatului, soldatul va muri și va aștepta să se respawneze după un timp standard creat de joc.
Momentan are doar 2 hărți și un singur game mod, dar nu are un timp limită pentru a atinge cele 3 puncte. Poți să te joci ore în șir împreună cu prietenii tăi sau străini, și să vedeți care rămâne pe primul loc pe tabelă.
Mai are o regulă, dacă toți soldații sunt uciși înainte să se respawneze primul care a fost ucis, spiritele schelete câștigă un punct din trei. Jocul are doar doua servere oficiale, dar oricine cu internet bun și stabil poate crea un server și să își invite prietenii pe server și să se distreze.
Jocul are si mod de singleplayer, dar nu prea este amuzant, ai doar spirite schelet AI care vin din când în când spre cercul ce trebuie capturat.
Grafica jocului este destul de slabă, nu are cerințe mari și nici efecte speciale ce pot să consume foarte multe resurse. Jocul poate fi controlat doar cu mouse&keyboard, nu are suport pe controller.

Mr. T

author
Steam - https://steamcommunity.com/id/no_break_keep_playing/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *