Recenzii

Recenzie: Last Days of Lazarus ne prezintă o dramă într-un decor 100% românesc + VIDEO GAMEPLAY

“Last Days of Lazarus” este un joc de aventură și puzzle-uri cu o atmosferă misterioasă și înfricoșătoare. Acțiunea jocului se petrece în România (ceea ce face ca acest joc să fie cu atât mai interesant pentru jucătorii români), unde jucătorul preia controlul asupra unui personaj care trebuie să descopere adevărul despre un eveniment tragic care a avut loc cu mult timp în urmă.

Unul dintre cele mai bune aspecte ale jocului este atmosfera sa înfricoșătoare și tensionată. Sunetul și designul de mediu se combină pentru a crea o experiență de joc cu adevărat înfricoșătoare. Jocul folosește o varietate de tehnici pentru a vă face să simțiți că sunteți într-un mediu amenințător, de la utilizarea iluminării limitate până la sunetele și efectele speciale. Mediul în care se desfășoară jocul este recreat cu o atenție minuțioasă la detalii, iar pe măsură ce joci, descoperi tot felul de elemente surprinzătoare.

Puzzle-urile din joc sunt bine gândite și provocatoare, ceea ce adaugă o dimensiune suplimentară de complexitate și distracție. Aceste puzzle-uri sunt integrate în mod inteligent în povestea jocului și adesea necesită explorarea cu atenție a mediului pentru a găsi indicii și obiecte utile.

Grafica jocului este, în general, impresionantă și este evident că dezvoltatorul a depus efort pentru a crea o lume detaliată. Este uimitor să vezi cum a reușit să captureze esența culturii românești în jocul său. De asemenea, jocul include elemente specifice din folclorul românesc, ceea ce îi conferă o notă aparte și o face cu adevărat unic.

În concluzie, “Last Days of Lazarus” este un joc de aventură și puzzle-uri înfricoșător și captivant. Atmosfera înfricoșătoare, puzzle-urile inteligente și povestea bine dezvoltată fac din acest joc o experiență interesantă pentru jucătorii care caută o experiență de joc intensă și provocatoare.

Jocul este dezvoltat de GrimTalin, un studio românesc independent, și este disponibil pe Steam, PlayStation și Xbox.