Recenzii

Recenzie IXION

Este un joc creat de Bulwark Studios, lansat pe 7 decembrie 2022.

Dacă ești fan FrostPunk atunci acest joc este la un alt nivel ce vei iubi fiecare moment din el.

Obiectivul jocului este să găsești un loc de trăit pe o altă planetă pentru colonia ta de pe navă. Ai resurse limitate pe navă și este formată din 6 sectoare, primul sector este deblocat de la început, iar după tutorial care face parte din poveste, poți debloca după și celelalte sectoare. Fiecare decizie are si părți bune și părți rele. Soarta coloniei tale depinde de tine. Începi jocul aproape de la zero, resurse foarte puține, mâncarea trebuie sa o gestionezi cu grijă sau in câteva clipe toata colonia ta va rămâne fără mâncare și în scurt timp vor pieri și vor înceta în a mai lucra. Dar încet încet cu ajutorul navelor și sondelor, vei găsi foarte repede resurse pentru a menține colonia în viață și stabilă.

Grafica jocului este destul de mare, cam spre medium end specs. Jocul are foarte multe detalii mici, și efecte speciale mai ales când se întâmplă accidente pe navă sau trimiți nave după resurse si minat.

Povestea și cinematica jocului este incredibilă, iar detaliul navei și efectele sonore, iți face pielea de găină de fiecare dată când faci jumpul cu viteza luminii.

Durata jocului este puțin lungă, undeva la 20-30 de ore de gameplay, dacă nu sunt momente nefericite și reușești să ții trust-ul coloniei pe plus. Când încrederea colonei ajunge pe zero jocul se încheie cu finalul nefericit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *