Recenzii

Recenzie Hua Mulan

Este un joc creat de ODEUM și a fost lansat pe 7 februarie 2024.
Jocul este un mod interactiv de a te învăța cum să vorbești în chineză și să citești cuvintele simple în chineză și în același timp afli și puțină istorie chinezească. Dacă ești fan tradiției chinezești și dorești să înveți limba. Acest joc ar fi o metodă ușoară de a învăța cuvintele de bază a limbii chinezești simplificată nu cea tradițională.
Modul de joacă este puțin mai trippy, dar e amuzant cum toate conversațiile sunt spuse cel mai probabil de Google Translate. Duolingo ar fi gelos dacă ar afla că joci acest joc. Interacțiunea cu caracterele este puțin glitch-uită și se mai mișcă dubios când vorbesc tu tine, dar în rest jocul se mișcă ok.
Plot-ul jocului se axează pe trecutul din China. O organizație secretă te-a angajat să călătorești în timp și să repari anumite evenimente din trecut ce nu trebuiau să se întâmple. Jocul are un calculator unde te învață câteva cuvinte de bază pe care le vei folosi când te trimite agenția în trecut, calculatorul îți spune dacă ai răspuns corect sau ai greșit.
Când greșești un răspuns, testul se reia de la început pentru a se asigura că ai reținut corect atât caracterele chinezești cât și partea de ortografie. Conversațiile cu caracterele chinezești din trecut sunt cu răspunsuri multiple doar în chineză și dacă dai un răspuns greșit, se activează tutorialul și te ajută să repeți cuvântul ce trebuie să îl spui. Pentru a știi ce să răspunzi corect la conversații fiecare răspuns afișat pe ecran are mod de translate al cuvântului, dând click dreapta pe el.
Tutorialul are și mod de ortografie, nu doar de citire și în viitor va fi valabil și modul de scriere în chineză.
Grafica jocului este una foarte simplă și jocul poate fi rulat de orice pc fără probleme.
Mecanica jocului este simplă, interacționezi cu mouse-ul și controlezi caracterul din tastatură. Jocul nu are compatibilitate cu controller. Probabil în viitor se va adăuga și această mecanică.

Mr. T

author
Steam - https://steamcommunity.com/id/no_break_keep_playing/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *