Recenzii

Recenzie Haunted Bloodlines

Este un joc creat de Horrified Triangles și va fi lansat în viitorul apropiat, deoarece încă nu este o dată de lansare anunțată de developer.

Jocul este de tip puzzle cu câteva jumpscare-uri. Ești într-o casă plină de tablouri și cărți și tot ce trebuie să faci este să rezolvi puzzle-urile pe care le ai în acea încăpere înainte de a pierde sănătatea mentală și să fi prins de fantoma ce bântuie acea casă.

La început ai o lanternă ce te ajută să vezi în zonele întunecate și să îți mențină sănătatea mentală, dar doar dacă nu este fantoma prin preajmă. Lanterna dacă o ți prea mult aprinsă vei rămâne fără baterii, dar sunt baterii ascunse prin sertare sau pe rafturi în casă, dar e bine să ți cât de mult poți de lanternă fără să rămâi fără baterii, accelerează scăderea sănătății mentale.

Mai sunt prin anumite zone ale casei pastile speciale să îți repare sănătatea mentală, pe parcursul acelui puzzle, după fiecare puzzle sănătatea mentală se repară și poți să continui fără frică următorul puzzle.

Sunt anumite colectibile ce îți explică care este povestea despre acea casă în care te afli și de ce este bântuită, iar cu ajutorul unui ceas de buzunar pe care îl primești la prima interacțiune cu una din fantomele din casă care pare să fie una prietenoasă față de cealaltă fantoma, vei putea să dai timpul înapoi pentru a vedea ce s-a întâmplat mai exact cu locuitorii din casă.

Jocul momentan nu are destul de multe indicii ca să îți poți da seama ce să faci mai exact în anumite situații și dacă pierzi prea mult timpul într-un loc, fantoma te prinde și te spanzură, dar tot ce pot spune este că are o poveste destul de interesantă și jumpscare-urile sunt moderate și au un timing foarte bun.

Cerințele jocului sunt destul de mari, un medium spre high end pc ar fi destul de bun pentru a te bucura de efectele și detaliile acestui joc. Se poate juca și de pe un controler, jocul chiar recomandă asta pentru o experiență mai interesantă.

Mr. T

author
Steam - https://steamcommunity.com/id/no_break_keep_playing/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *