Recenzii

Recenzie Furnish Master

Este un joc creat de Alex Blintsov, și s-a lansat pe 20 februarie 2024.
Jocul este un sandbox, cu un mic campaign ce are și unele părți de poveste tip puzzle. Ești student la facultate, locuiești în chirie cu un prieten și pentru a putea trăii, ajuți alți oameni cu anumite nevoi. Pe harta orașului ai misiuni ce primești ca și recompensă bani și cu acei bani poți să îți modernizezi apartamentul în care locuiești.
Dacă ești genul de persoană care are OCD sau o persoană care dorește sa aranjeze obiecte, sa renoveze apartamente, să coloreze pereți, să aranjeze ornamente peste tot, atunci acesta va fi jocul tău favorit. Poți să îți aranjezi atât mobila cât și podeaua sau pereții.
Momentan jocul are doar câteva opțiuni de modele pentru mobilă și design, dar în viitorul apropiat va avea mai multe modele.
Jocul a fost făcut în așa fel să ai cât mai multă acuratețe la detalii și modul de aranjare a obiectelor în încăpere. Am încercat să văd dacă poți pune greșit obiectele și obiectivul să fie completat. Și da poți să pui aproape toate obiectele într-un singur colț și să completezi misiunea, dar unde mai e partea distractivă în a decora o încăpere?
Interacțiunea cu obiectele este una destul de complexă, poți să pui cum dorești obiectele, unde dorești, poți să le rotești atât vertical cât și orizontal. Fizica jocului este destul de realistă pe unele obiecte. Adică nu poți să faci o pungă de chipsuri să plutească, dar poți mobila să o faci să stea în aer, probabil se va rezolva acest bug în următorul update al jocului.
Grafica jocului este una destul de detaliată, aș zice că un medium end pc, ar fi necesar pentru joc ca să ruleze smooth și să nu ai probleme cu sacadatul s-au cu freeze dropul de fps când muți obiectele sau încarci încăperea cu foarte multe detalii și obiecte.
Jocul are full support pe controller, dar poate fi jucat si de pe mouse&keyboard.

Mr. T

author
Steam - https://steamcommunity.com/id/no_break_keep_playing/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *