Recenzii

Recenzie Contraption Maker

Este creat de Kevin Ryan, și a fost lansat în 7 iulie 2014.

Jocul conține un număr foarte mare de puzzle-uri pe dificultăți, de la foarte ușor la aproape imposibil. Fiecare dificultate are undeva la 15 nivele și treptat devin din ce în ce mai complicate și mai interesante.

Deși este un joc destul de vechi, îți oferă o nostalgie pentru cei ce s-au jucat multe jocuri miniclip. Jocul are mod de creare puzzle, poți face un puzzle cu toate obiectele ce le deține jocul, trebuie doar sa le plasezi ecran și să dai frâu imaginației. Poți să uploadezi puzzle-ul pe comunitate și alți jucători să îl încerce.

Are mod multiplayer, dar partea de multiplayer constă în a invita un prieten sau străin să creați un puzzle împreună, și să îl uploadați pe comunitate.

Grafica jocului este una standard, aceeași grafică ce o aveau și jocurile de pe miniclip. Nu ai nevoie de un calculator sau laptop puternic pentru a rula acest joc.

Este un joc pentru toate vârstele și ajută la îmbunătățirea modului de gândire.

Controlul jocului este doar din mouse. Tutorialul jocului te ajută să te familiarizezi cu obiectele din joc cu care poți interacționa și muta dintr-un loc în altul. Chiar dacă tutorialul nu îți oferă informații despre unele obiecte cu care poți interacționa, fiecare obiect are un buton „?” ce îți oferă informații despre cum funcționează obiectul sub formă video și text.

Mr. T

author
Steam - https://steamcommunity.com/id/no_break_keep_playing/

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *