Recenzii

Recenzie Bureau of Contacts

Este un joc creat de Mirowin și s-a lansat pe 20 iunie 2024.

Obiectivul jocului este să exorcizezi fantome din locații diferite pe care le alegi la începutul jocului, atât singur cât și cu încă 3 prieteni poți să joci acest joc. Pentru fanii Phasmophobia acest joc are câteva chestii diferite, dar nu foarte mari. De exemplu modul de folosire al echipamentului este puțin mai diferit și mai limitat, face jocul mai greu de terminat și te face mai precaut.

Fantomele nu te omoară instant când interacționează cu tine, dar fiecare fantomă are abilitățile ei diferite ce îți va afecta caracterul în moduri diferite. Fantomele se joacă cu tine până când caracterul tău își va pierde mințile și apoi după va fi ucis de fantomă. Jocul by default îți dă de la început iteme cu care să poți să combați fantoma.

Ai un jurnal pe care îl folosești să identifici fantoma ce se află în acea casă, dar ce lipește din acel jurnal este că nu știi povestea fiecărui tip de fantomă, ai informații limitate și nu îți explică care sunt indiciile sau comportamentul lor pentru a putea fi identificate. Dar în jurnal ai instrucțiuni cum să exorcizezi orice tip de fantomă.

Acest joc este mai mult o schimbare de peisaj pentru fanii Phasmophobia, nu prea are mari diferențe cât să depășească acel joc, dar are metode diferite de exorcizare și acțiunea se petrece undeva în trecut prin anii 1900 când tehnologia nu era așa dezvoltată, ai echipamente mai vintage aș spune.

Ce are aparte este că fantomele sunt controlate printr-un generator AI și nu vor avea niciodată același comportament. AI-ul va analiza modul tău de joacă se va asigura că nu scapi cu viață din acea casă. Fantomele sunt mult mai inteligente, te urmăresc din umbră și răspund la comenzile tale. Așa că ai grijă ce vorbești în joc că s-ar putea să ai surprize.

Jocul nu suportă controller și cerințele jocului sunt de low end spre medium end PC pentru a te bucura de efectele jocului.

Mr. T

author
Steam - https://steamcommunity.com/id/no_break_keep_playing/

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *