Recenzii

Recenzie Ario

Este un joc creat de Vata Games și a fost lansat pe 1 aprilie 2024.

Protagonistul jocului este un copil persan numit „Ario” ce își caută mama care a dispărut pe perioada când copilul s-a dus în pădure să culeagă ciuperci. Jocul este de tip metrodivania, și are destul de multă acțiune.

Obiectivul tău este să îți găsești mama și să oprești răufăcătorul ce încearcă să te captureze pe această perioadă.

Este un joc destul de scurt, dar are o poveste destul de interesantă.

Combatul jocului este puțin complex și s-ar putea să aibă câteva bug-uri ce s-ar putea să fie rezolvate în viitorul apropiat, dar aceste bug-uri nu te vor opri din a te bucura de experiența jocului. Pentru a învinge inamicii trebuie să îți sincronizezi mișcările ca să nu te lovească ei primii. Desigur poți să și eviți să te lupți cu ei sărind sau să te strecori pe lângă ei înainte de ai ataca.

Lupta cu inamicii este doar opțională, sunt doar câteva momente unde ești obligat să te lupți cu ei pentru a continua povestea.

Dar până nu faci rost de echipament pentru a avea o șansă să te lupți cu ei, recomand să eviți luptele care nu sunt folositoare.

Jocul îți creează singur checkpoint-urile și dacă se întâmplă să mori jocul te va da la ultimul checkpoint salvat cu viața plină chiar dacă înainte să ajungi la acel checkpoint nu aveai viața plină.

Poți controla caracterul atât din tastatură cât și cu controller Xbox sau Playstation.

Grafica jocului nu este foarte detaliată, poți rula și cu un laptop ce nu are placă video. Movementul jocului îți creează o nostalgie de Prince of Persia 1 sau de Hercules.

Ce îmi displace la joc în acest moment este că singura limbă audio pe care o are pe moment este în persană, dar în setările jocului ai opțiunea de a alege limba engleză ca și text și să ai subtitrări în limba engleză pentru a înțelege dialogul dintre caractere și protagonist.

Mr. T

author
Steam - https://steamcommunity.com/id/no_break_keep_playing/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *