Zvonuri

Raportul recent de la Take-Two luminează data lansării GTA 6

Cele mai recente informații provenite de la Take-Two Interactive ar putea oferi o perspectivă mai clară asupra momentului exact al lansării mult așteptatului Grand Theft Auto 6.

Deși inițial se anticipa că Grand Theft Auto 6 va fi lansat în 2025, rapoartele financiare recente indică faptul că acesta ar putea să apară mai târziu în cursul anului. Este de așteptat ca jocul să urmeze tendința lansărilor majore anterioare GTA și să fie disponibil în jurul lunii septembrie sau octombrie.

Anunțul GTA 6 a confirmat revenirea la Vice City și introducerea primei protagoniste feminine a francizei, iar jocul va fi disponibil pe PlayStation 5 și Xbox Series X/S. Deși o versiune pentru PC este probabilă să apară ulterior.

Potrivit analiștilor Nick McKay și Michael Pachter, recenta revizuire a previziunilor financiare pentru anul fiscal 2025 sugerează că GTA 6 nu va fi lansat la începutul anului 2025, ci mai târziu în cursul aceluiași an. O lansare la sfârșitul anului 2025 este probabilă, dat fiind că titlurile majore GTA tind să apară în acea perioadă a anului.

Cu toate acestea, chiar și cu această posibilă întârziere, este puțin probabil ca jocul să fie amânat complet din 2025. În prezent, rămâne de văzut în ce lună a anului va fi lansat GTA 6.

În concluzie, deși fereastra de lansare inițială a fost ajustată, anticiparea și interesul pentru Grand Theft Auto 6 rămân ridicate, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să pătrundă în lumea vibrantă și plină de acțiune a celui mai recent episod din serie.

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *