Știri

RAID: Shadow Legends anunță colaborarea cu Monster Hunter

RAID: Shadow Legends, celebrul joc mobil dezvoltat de Plarium, a anunțat un crossover special cu franșiza Capcom Monster Hunter. Această colaborare adaugă cinci noi campioni legendari la joc și include evenimente speciale pe durată limitată.

Evenimentul crossover va avea loc în perioada 9 ianuarie – 5 martie și aduce în joc cinci campioni legendari noi, inspirați din universul Monster Hunter. Printre acești campioni se numără Rathalos Blademaster, care poate fi obținut gratuit prin conectarea la joc timp de șapte zile pe parcursul evenimentului.

Acești noi campioni nu sunt doar reskins, ci au arme și armuri unice realizate din elemente specifice Monster Hunter, precum Zinogre, Fatalis și Rathalos. Armele și armurile aduc abilități de luptă care reflectă anumite caracteristici emblematice Monster Hunter.

Plarium și Capcom au colaborat strâns la acest crossover, cu implicarea activă a Capcom în proiectarea conținutului. Aceasta include nu doar adăugarea de personaje noi, ci și activități tematice în joc și trailere care extind povestea și conexiunea dintre cele două universuri, explicând modul în care creaturile din Monster Hunter au ajuns în lumea RAID: Shadow Legends.

Această colaborare marchează o nouă etapă în strategia de conținut a RAID: Shadow Legends, care a inclus anterior extinderea listei de personaje prin colaborări cu celebrități precum Ninja. RAID: Shadow Legends a devenit un succes notabil, cu peste 75 de milioane de descărcări și peste 1 miliard de dolari în venituri de la lansare.

Colaborarea cu Capcom adaugă un element captivant pentru comunitatea jucătorilor, oferindu-le oportunitatea de a explora noi părți ale universului RAID: Shadow Legends prin prisma celebrei francize Monster Hunter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *