Trailere

Quantum Error prezintă lupte, șefi și multe altele

Cu puțin timp înainte de lansarea mult-așteptatului shooter de groază cosmic “Quantum Error,” dezvoltatorul TeamKill Media a oferit un nou trailer de joc care promite o experiență intensă și înfricoșătoare. Jocul este programat să fie lansat pentru PlayStation 5 pe 3 noiembrie, iar versiunile pentru Xbox Series X/S și PC sunt, de asemenea, în dezvoltare.

Trailerul prezentat prezintă atât secvențe de joc la persoana întâi, cât și la persoana a treia, oferind o privire detaliată asupra gameplay-ului. Se concentrează în principal pe aspectul luptei din joc, prezentând o varietate de inamici și arme diferite. De asemenea, sunt dezvăluite secvențe de luptă cu șefi la scară largă, care promit să ofere momente deosebit de intense.

În plus față de lupte, trailerul oferă privitorilor ocazia de a vedea diferitele medii și locații pe care le vor explora în timpul jocului. Se evidențiază, de asemenea, o secțiune în care jucătorii vor putea utiliza o turelă pentru a se apăra de amenințările din jur.

Quantum Error promite o experiență de groază cosmică, iar trailerul sugerează că jocul va fi plin de momente tensionate și înfricoșătoare. Cu toate acestea, observații tehnice pot fi făcute pe baza trailerului, dar vibrațiile și acțiunea prezentate rămân intrigante.

Lansarea oficială a lui “Quantum Error” pentru PS5 este programată pentru 3 noiembrie, în timp ce versiunile pentru Xbox Series X/S și PC sunt în curs de dezvoltare, fără a avea încă o dată oficială de lansare.