Trailere

Quantum Error anunță Son and Bone – un shooter cu dinozauri pentru PS5

Dezvoltatorul Quantum Error, TeamKill Media, a dezvăluit noul lor proiect – Son and Bone, un shooter la persoana întâi cu dinozauri, programat să fie lansat pe PS5 în 2024. Primul trailer prezintă un spectacol impresionant de creaturi preistorice, inclusiv T. Rex, Velociraptori, hibrizi om/dino și posibili golemi de stâncă.

Acțiunea începe într-o fermă din Patchwork, Montana, unde șeriful Sam Judge este trimis să vâneze bandiți și să salveze un ostatic. Cu toate acestea, povestea ia o întorsătură neașteptată când Sam se găsește transportat într-o lume preistorică plină de dinozauri. Înfruntând diverse pericole, jucătorii vor trebui să lupte pentru a supraviețui și a se întoarce în lumea lor. Jocul oferă o gamă variată de inamici, de la dinozauri până la creaturi hibride om/dino.

Contrar abordării mai înspăimântătoare a Quantum Error, Son and Bone aduce un vibe mai similar cu Serious Sam, cu un gameplay intens. Realizat pe Unreal Engine, filmările cu gameplay-ul au fost capturate pe PC, indicând posibila lansare și pe alte platforme în viitor. Urmați știrile pentru a afla mai multe detalii despre acest nou și captivant shooter cu dinozauri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *