Trailere

Puteți încerca noul joc video Rugrats chiar acum gratuit

Primul joc Rugrats din aproape douăzeci de ani este programat să fie lansat luna viitoare, dar fanii desenului animat iconic pot juca acum un demo timpuriu.

Rugrats: Adventures in Gameland, primul joc Rugrats din aproape 20 de ani, are un demo gratuit pentru PC disponibil acum, oferind fanilor o revenire nostalgică. Jocul permite jucătorilor să controleze personajele emblematice Rugrats în platformele vechi, cu posibilitatea de a alege între modurile grafice pe 8 biți și HD.

Deși data exactă de lansare nu a fost încă stabilită, demo-ul oferă o previzualizare a stilului retro al jocului și a nostalgiei anilor 90 de așteptat cu nerăbdare în martie.

Rugrats: Adventures in Gameland a primit în sfârșit o fereastră de lansare stabilită pentru martie, dar fanii care sunt dornici să afle primul joc Rugrats din aproape 20 de ani pot juca un demo gratuit pentru PC chiar acum. Noul joc de la dezvoltatori The MIX și Wallride este o întoarcere la platformele retro, promițând o dublă doză de nostalgie pentru cei care au crescut cu desenul animat Nickelodeon.

Ca parte a Steam Next Fest din această lună, fanii curioși pot juca acum o demonstrație gratuită a Rugrats: Adventures in Gameland. În joc, jucătorii se vor putea scufunda în platformele vechi de școală, în rolul personajelor emblematice Rugrats, Tommy, Chuckie, Phil și Lil. Există două moduri între care jucătorii pot alege: un mod grafic pe 8 biți care atrage înapoi la jocurile clasice NES și un mod HD care îmbrățișează stilul artistic pentru care serialul TV este atât de cunoscut.

Jocul oferă o șansă atât fanilor vechi, cât și noilor veniți de a experimenta lumea Rugrats într-un mod care reamintește la rădăcinile anilor 90 ale serialului. Deși data exactă de lansare a jocului, în martie, nu a fost încă stabilită, jucătorii pot primi o previzualizare gratuită a ceea ce să aștepte cu nerăbdare luna viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *