Știri

Puteți descărca acum un demo gratuit pentru Tales of Kenzera: Zau, revelația de la The Game Awards

Într-o surpriză pentru comunitatea de jucători, Tales of Kenzera: Zau, Metroidvania care a atras atenția la The Game Awards, are acum un demo gratuit disponibil pe Steam. Dezvăluit în decembrie 2023 de actorul britanic Abubakar Salim, jocul urmărește povestea lui Zau, un tânăr șaman care pleacă într-o călătorie periculoasă pentru a-și învia tatăl. Cu o energie kenyană distinctă, jocul promite să ofere o experiență emoționantă și captivantă.

Lansarea demo-ului coincizează cu luna istoriei negre și oferă jucătorilor ocazia de a explora universul captivant al lui Zau. Acest Metroidvania se evidențiază nu doar prin gameplay-ul său, ci și prin discursul sincer al lui Abubakar Salim, care a vorbit despre legătura sa cu jocurile și inspirația din spatele jocului în timpul prezentării The Game Awards.

Tales of Kenzera: Zau se anunță a fi o călătorie plină de aventură, unde jucătorii se confruntă cu creaturi înfricoșătoare și uriași protejați în încercarea lor de a îndeplini misiunea lui Zau. Lansarea oficială a jocului este programată pentru 23 aprilie, iar demo-ul gratuit oferă o privire exclusivă înainte de lansarea completă.

Pentru fanii genului Metroidvania și pentru cei care caută o experiență emoționantă într-un univers distinct, Tales of Kenzera: Zau se anunță a fi un titlu de urmărit. Demo-ul gratuit poate fi descărcat și jucat acum pe platforma Steam, oferind ocazia de a experimenta atmosfera și povestea jocului înainte de lansarea oficială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *