Știri

PUBG: BATTLEGROUNDS introduce terenul destructibil și colaborarea cu Ducati

KRAFTON, Inc. a lansat recent actualizarea 29.1 pentru PUBG: BATTLEGROUNDS pe serverul PC live, aducând o serie de noutăți și îmbunătățiri semnificative în joc.

Una dintre cele mai așteptate caracteristici ale acestei actualizări este introducerea terenului destructibil în harta Rondo, conform planurilor dezvăluite în Foaia de parcurs PUBG: BATTLEGROUNDS 2024. Această funcționalitate permite jucătorilor să distrugă terenul pentru a crea acoperire și noi rute de atac, folosind arme precum „Pickaxe” și explozii de vehicule.

De asemenea, actualizarea include o nouă colaborare cu marca italiană de motociclete premium „Ducati”. Jucătorii pot acum să obțină diverse bunuri de colaborare, inclusiv skin-uri pentru vehicule speciale Ducati, prin colectarea „Jetoanelor Ducati” disponibile în „Pachetul Step Up” și „Pachetele Loot Cache”. Acestea vor fi disponibile pentru vânzare pe PC între 9 aprilie și 8 mai, iar pe console între 18 aprilie și 16 mai.

Rondo, noua adăugire la jocul clasat, a primit și ea îmbunătățiri generale, cu reduceri ale frecvenței zonei EMP și ajustări ale Airdrops de Acoperire de Urgență. De asemenea, Provocările în joc au fost îmbunătățite, iar terenurile, obiectele și elementele de mediu din Rondo au fost ajustate.

În plus, actualizarea 29.1 aduce ajustări ale echilibrului unor arme precum SCAR-L, AKM, Panzerfaust și Mk12, îmbunătățiri ale mișcării botului și modelelor de comportament, precum și lansarea „Survivor Pass: Comic Chaos”.

Cu aceste noi adăugiri și îmbunătățiri, PUBG: BATTLEGROUNDS continuă să ofere o experiență captivantă și plină de acțiune pentru jucătorii săi fideli.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *