Trailere

PUBG: BATTLEGROUNDS dezvăluie actualizarea 27.2 cu piața Rondo și alte caracteristici

KRAFTON a lansat astăzi actualizarea 27.2 pentru PUBG: BATTLEGROUNDS, aducând o serie de caracteristici pe harta sa cea mai recentă, Rondo, cu accent pe noul sistem “Piață”. Aceasta reprezintă primul magazin din joc pentru PUBG: BATTLEGROUNDS, unde jucătorii pot achiziționa upgrade-uri puternice și arme cu o monedă nouă.

Piața Rondo: Unde alegerea întâlnește norocul
Noul sistem de piață Rondo permite jucătorilor să facă tranzacții în joc. Cu o colecție de articole disponibile pentru cumpărare folosind moneda exclusivă Rondo din joc, BR Coins, jucătorii pot cumpăra în mod strategic articolele necesare pentru a-și asigura victoria.

Monede BR: Moneda Piețelor lui Rondo
Monedele BR sunt o nouă monedă non-premium, câștigate în diferite moduri, inclusiv obiecte în joc, provocări, înfrângerea Pillar Guards și vânzarea articolelor de inventar la piață. Aceste monede sunt utilizate pentru a cumpăra o varietate de articole disponibile în magazin.

Kitul pentru Acoperire de Urgență și Pregătit pentru Luptă: Articole Exclusive pentru Piață
Două noi articole exclusive pentru piață au fost adăugate: Emergency Cover Flare, un articol defensiv aruncat, și Battle Ready Kit, un articol de vindecare și stimulare.

Garaj și Pillar UAZ: Dezvăluirea Curselor Exclusive
Piețele de grad I vin cu un garaj asociat, găzduind vehiculul exclusiv Rondo Pillar UAZ. Acesta oferă o protecție sporită și un avantaj pe câmpul de luptă.

Pillar Guards și Safes: Provocarea Așteaptă
Rondo introduce Pillar Guards, NPC-uri feroce care protejează locațiile din Piața de gradul III. Seifurile răspândite pe hartă oferă șansa de a achiziționa lingouri de aur, tranzacționate cu monede BR la piață.

Provocări și Recompense în Joc
Jucătorii pot angaja provocări în joc cu trei niveluri de dificultate și primesc recompense variate, inclusiv monede BR și obiecte.

Zona EMP: O Nouă Frontieră în Rondo
Zona EMP dezactivează majoritatea dispozitivelor electronice, aducând o nouă provocare și concentrându-se pe jocul brut PUBG: BATTLEGROUNDS.

Schimbări de Apariție: Evoluția Peisajului Rondo
Actualizarea aduce modificări semnificative sistemului de apariție Rondo, îmbunătățind experiența generală de joc și echilibrul pe harta Rondo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *