Știri

PUBG: BATTLEGROUNDS anunță colaborarea cu trupa NewJeans

KRAFTON, Inc. a anunțat o colaborare de excepție între PUBG: BATTLEGROUNDS și grupul global de senzație NewJeans. Descris de The Face drept „cea mai importantă trupă de fete de pe planetă” și de Billboard drept „unul dintre cele mai recunoscute și mai influente grupuri din pop”, NewJeans a captivat deja inimile a milioane de fani din întreaga lume. Grupul are peste șapte milioane de abonați pe YouTube și 16 milioane de ascultători lunar pe Spotify.

Colaborarea dintre fenomenul Battle Royale și grupul K-pop va aduce un val de conținut special pentru fanii ambelor comunități. Pe 31 mai, PUBG: BATTLEGROUNDS a lansat un videoclip teaser care prezintă un pachet de îngrijire împodobit cu un personaj NJ Tokki (iepuraș) căzând din cer. Videoclipul dezvăluie o cască cu urechi de iepuraș și sintagma „GUESS WHO!”, stârnind curiozitatea jucătorilor și fanilor.

Ieri, a fost lansată și o imagine teaser care înfățișează membrii NewJeans explorând o lume PUBG: BATTLEGROUNDS în culori pastelate. Imaginea include decorațiuni tematice, cum ar fi autobuze, o scenă în aer liber, bannere pentru avioane de pornire și pachete de îngrijire.

Colaborarea PUBG: BATTLEGROUNDS x NewJeans va aduce conținut exclusiv, disponibil pe PC începând cu 12 iunie și pe console din 20 iunie. Jucătorii și fanii sunt invitați să rămână atenți pentru mai multe detalii și conținut teaser care vor fi dezvăluite în curând.

Această colaborare promite să fie un eveniment memorabil, combinând popularitatea globală a NewJeans cu intensitatea și adrenalina jocului PUBG: BATTLEGROUNDS.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *